In vitro?

„Si vor fi amandoi un singur trup „.

 

Adam si Eva

Înmulţirea oamenilor

Semnalele onirice provenite din latura subcostientului ancestral dau rezonanta amintirilor paradisiace. Daca nu ar fi fost revelatia, memoria primitiva alterata de neascultare ne-ar fi aruncat in nefiinta haului sau adancuri. Somnul profund adus asupra lui Adam, rezolva singularismul, individualitatea, egoismul, provocand o Mare Sfanta Taina” Si vor fi amandoi, un singur trup… ” Taina aceasta mare este, iar eu zic in Hristos si in Biserica ” Porunca este divina” Cresteti si va inmultiti”, ceea ce inseamna ca actul creeatiei indica necesitate si scop” Sa nu fie omul singur pe pamant , sa-I facem lui ajutor!”. Coasta Adamica defineste si mai mult atributul Stapanului care da Viata” Iata, os din oasele mele si coasta din coasta mea. Aceasta se va numi femeie, caci din barbatul ei a fost luataea „..
Multi si-au pus intrebarea ; cum ar fi aratat aceasta lumea daca nu ar fi murit?
Cum s-ar fi inmultit natural, respectand totusi porunca creatorului si androginul ?. Fecunditatea, profilaxia bancilor spermale cat si incuibarea in-vitro, biologia genetica, seminologia cauta cu inversunare un raspuns la puterea germinatoare incorporata in fiinta lui antropomorfa.
Daca nu ar fi fost o cale Legala, Dumnezeu nu ar fi poruncit asa ceva, iar Sfinti Parinti nu ar fi rostit ; „pe calea dorintei ” si sunt atatea exemple in istoria sfanta a umanitatii ,cand rugaciunea inlocuieste samanta.
Fiii si fiice ai inceputului, am fi fost destui astazi, fiindca cunosteam nemurirea. Neascultare, goliciunea, pofta, produc deja inclinatie instinctuala a batranului Adam, care o transmite ca act sexual. Cum s-ar putea explica natalitatea miliardelor ?. Sterilitatea, practicile sodomice au cauzat dezechilibrul cuplului, iar omul da binecuvantare regeasca, zicand fertilitate de laborator care sa suplineasca firescul.
Avortul, lesbianismul, degenerarea homoxexuala, onania ca daunatori ai familiei s-a crezut ca vor fi contracarate prin cercetari metodologice de ghidare microscopica a spermatozoidului embrionar pe traiectul normal, baricadat de zgura reziduala a balastului ereditar explicat de Scriptura asa; ” Parintii au mancat agurida si copiilor li s-au sterpezit dintii”.
Planingul familial poate fi remediat doar prin intoarcerea la izvorul Vietii.
Mamele purtatoare sau inchiriate, marsupience isi implinesc platit doar rolul de incubator, necunoscand efectul si riscul in timp al lipsei maternitatii pantecului si sanului mamar. Indiferent de inventiile de necesitate pe care le va cauta staruitor unii, practica nu va gasi intelegere in paginile Sf. Scripturi. Puterea germinatorie a genomului uman apartine numai Creatorului, chiar daca noi, pe orice cale dorim monopolul si ascundem contributia absoluta a Treimii Sfinte.” De aceea va lasa omul pe tatal si mama sa si vor fi amandoi un trup. Iar ceea ce a unit Dumnezeu, omul sa nu desparta”.

Pr. Zisu Iulian

Postat in Articole personale, Stiinta si Religie de Parintele Zisu Iulian



v. 3.0 Copyright © 2004-2013 Catedrala Navigatorilor. Web design & development Dan Crăciun.